Windows Hyper-V server

Windows Hyper-V server

Virtualisatie platform
Windows Hyper-V is het virtualisatieplatform dat wij voluit ondersteunen. De Hypervisor software is eigenljk een volledig up-to-date server operating systeem waarvan enkel de Hypervisor rol geactiveerd is.

Replicatie platform
Naast het onderbrengen van de virtuele machines op dit platform is hierin ook de replactie technologie ingebouwd die de virtuele machines realtime continu doorkopieert naar een 2de Hyper-V server zowel over LAN als over WAN connecties.

Commandline inteface
Er is geen visuele interface aanwezig en ook geen browser om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. De server wordt dus met de commandline bediend maar wij zetten een minimale grafische tool in om het beheer van de bestaande en nieuwe virtuele machines op een gebruiksvriendelijke manier toe te laten.

Licentievrij.
Dit platform is licentievrij omdat Microsoft zijn revenue genereert via de licenties van de gehoste virtuele machines (Windows 10, WIndows server, ...). Het is echter ook mogelijk omLinux (CentOS) machines met alle backup & replicatie functionaliteit in deze omgeving onder te brengen.

We bring you data center technology!

Gebruik technologie van een datacenter in uw eigen kantoor

Vraag meer info

Bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf!

  • Model: VM_Windows
  • Beschikbaarheid: Op voorraad