Big Data

New Big Data

Big data is niet alleen een kwestie van volume. Het impliceert de mogelijkheid om met verschillende gegevenstypes en -bronnen om te gaan, waarbij gestructureerde bedrijfsgegevens gecombineerd worden met externe multi-gestructureerde bedrijfsgegevens.

Nubes Consult biedt de mogelijkheid om te werken met grote gegevensbronnen en traditionele gegevensverzamelingen, federatieve gegevenssets om verschillende analyses te bouwen, zoals: statische rapporten, kaarten, netwerkweergaven, interactieve cockpits en data / text mining-modellen.

Bovendien kan de gebruiker zijn eigen gegevens vrij gebruiken met behulp van een drag-and-drop querybuilder of onmiddellijk inzichten hebben dankzij geavanceerde visualisaties.

We make your company grow faster!

Analyse van de gegevens van uw bedrijf geeft u waardevolle inzichten. Dit helpt uw ​​besluitvormingsproces om acties voor de toekomst te ondernemen.

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

  • Model: DA_BIGDATA
  • Beschikbaarheid: Op voorraad