Smart Intelligence

New Smart Intelligence

Smart Intelligence
Dit zorgt voor eenvoudige toegang tot bedrijfsgestructureerde gegevens met behulp van vooraf gemaakte analyse, waardoor u volledige controle over uw gegevens hebt dankzij geavanceerde ad-hoc- en zelfbedieningsmogelijkheden.

Nubes Smart Intelligence biedt de mogelijkheid om met traditionele gegevensbronnen te werken, zelfs meer te combineren, om analyses te bouwen zoals interactieve cockpits, rapporten en multidimensionale analyse (OLAP).

Het product ondersteunt de IT-personeelsmanagement-bedrijfsomgeving met multitenant en complexe metadata. Tegelijkertijd stelt het de eindgebruiker in staat om vrijelijk naar zijn eigen gegevensruimte te vragen en zelf gemaakte analyses en visualisaties te produceren.

We make your company grow faster!

Analyse van de gegevens van uw bedrijf geeft u waardevolle inzichten. Dit helpt uw ​​besluitvormingsproces om acties voor de toekomst te ondernemen.

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

  • Model: DA_SI
  • Beschikbaarheid: Op voorraad