Uw privacy, onze zorg

Gepost door Bart Van den Bossche 15-09-2014 0 Commentaren Cloudpack, Workflows,

Nubes consult is de enige eigenaar en beheerder van alle hosting diensten die vervat zitten in ons CloudPack aanbod. Geen enkele derde partij is betrokken in de infrastructuur: we zijn eigenaar van de hardware, de hypervisors en de virtuele machines. De hardware is ondergebracht in een ISO gecertifieerd datacenter. Administrator toegang is strikt beperkt tot één enkel persoon, die ook de data protection officer is (DPO).

 

 

We maken gebruik van gangbare industrie standaard om de privacy van de gegevens en werkstromen op onze infrastructuur te waarborgen.

 

Als gegevensverwerker en Cloud Service Provider volgt Nubes volledig alle richtlijnen die gepubliceerd werden door de leveranciers onafhankelijke vereniging Beltug (https://www.beltug.be/). Wij onderschrijven het publieke document "Beltug Vendor Assessment Questions for GDPR". Om veiligheidsredenen stellen we "non disclosure" versies van dit publieke document ter beschikking enkel aan klanten die gebruik maken van de cloud diensten.

 

Omdat we een puur dienstenbedrijf zijn van dataflows, komen onze inkomsten voor 100% uit activiteiten die workflows verhuren. Heel strikt houden we dus aan dat we nooit gegevens verstrekken, verkopen of voor andere doeleinden gebruiken. We zorgen er voor dat deze gegevens op elk ogenblik privaat blijven.