B2C e-Commerce

B2C e-Commerce

Opensource.
We gebruiken een OpenSource e-commerce framework dat alle toeters en bellen bevat om consumenten snel en efficient te bedienen. Dit framework wordt regelmatig bijgewerkt en volgt dus de noden van de online markt.

Transportmethodes.
Er zijn heel wat verzendmethodes beschikbaar om uw goederen ter plaatse te krijgen. Wil u verzenden met Bpost, DHL, Federal Express of enig andere logistieke partner, we hebben steeds een oplossing.

Betaalmethodes.
Er zijn honderden betaalmethodes beschikbaar voor ons platform, de meeste banken bieden ook een aangepast module aan, om uw goederen te laten betalen.

Extensies.
Er zijn meer dan 13.000 plugins beschikbaar voor ons platform. Als u een speciale wens hebt, kunnen we dit in 99% van de gevallen oplossen met een extensie aan zeer kostprijs gunstige voorwaarden. Laat ons weten wat u zoekt en we vinden voor u de juiste tool aan een prijs beneden de 100 €.

Maatwerk
Indien u toch een specifieke wens hebt, dat we niet kunnen invullen met een plugin, bieden we u maatwerk aan zodat uw online platform precies doet wat u verlangt!

De verborgen verleiders

We voegen verschillende elementen toe die uw conversie zullen verbeteren. We nemen twijfels weg van uw bezoekers en zorgen ervoor dat deze besluit om op uw site te kopen in plaats van de site van uw concurrenten. Hoe doen we dat? Vraag voor meer informatie onderaan deze pagina.

We make your company more connected!

We geven u waardevolle inzichten hoe u uw klanten beter van dienst kunt zijn!

Gebruik de gratis Google Tools!

Installeer vandaag de Google Tools die u zakencijfer echt vooruithelpen

Vraag meer info

Bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf!

  • Model: OS_B2C
  • Beschikbaarheid: Op voorraad