B2B e-Commerce

B2B e-Commerce

Verschillen met een B2C e-commerce.
De B2B e-commerce bevat essentieel alle functionele elementen van een b2c e-commerce maar onderscheidt zich toch in een aantal onderdelen

Sobere interface.
Aangezien de klanten uw firma kennen en ook uw producten, willen we vooral een snellere en eenvoudiger interface aanbieden. Klanten hoeven geen producten meer te verkennen, maar willen deze vooral snel en efficient kunnen bestellen en herbestellen.

Gesloten karakter met login.
Soms is een B2B e-commerce enkel toegankelijk via een login procedure. In andere gevallen kan er ook een hybride oplossing aangeboden

Onderscheid per klantengroep.
Het belangrijkste verschil punt is, dat verschillende klanten groepen meestal een ander producten gama met bijbehorende prijzen te zien krijgen.

Vertegenwoordigers.
Aangezien professionele klanten bediend worden, wordt de e-commerce soms ook gebruikt als verkoopplatform voor uw vertegenwoordigers.

De verborgen verleiders

We voegen verschillende elementen toe die uw conversie zullen verbeteren. We nemen twijfels weg van uw bezoekers en zorgen ervoor dat deze besluit om op uw site te kopen in plaats van de site van uw concurrenten. Hoe doen we dat? Vraag voor meer informatie onderaan deze pagina.

We make your company more connected!

We geven u waardevolle inzichten hoe u uw klanten beter van dienst kunt zijn!

Gebruik de gratis Google Tools!

Installeer vandaag de Google Tools die u zakencijfer echt vooruithelpen

Vraag meer info

Bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf!

  • Model: OS_B2B
  • Beschikbaarheid: Op voorraad