Google Adwords

New Google Adwords

Wat is Google Adwords?
Google Adwords is een advertentieprogramma van Google, je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. Je kiest dan bij welke zoekopdrachten je advertentie vertoont wordt en daar betaal je dan voor.

Voorbeeld van advertenties in Google Adwords, worden voorafgegaan met een adv indicatie, de andere resultaten zijn (gratis) organische zoekresultaten.

Je betaalt per klik
Bij Google Adwords betaal je per klik op je advertentie. Iemand zoekt in Google op een bepaalde zoekterm en vervolgens wordt jouw advertentie op de pagina getoond (bij de gesponsorde koppelingen). Wanneer de “zoeker” op jouw advertentie klikt betaal je daar een x bedrag voor. Na het klikken op jouw advertentie gaat de bezoeker naar jouw website.

Direct hoog in de zoekmachines.
Het voordeel van Google Adwords is dat je letterlijk binnen enkele minuten bovenaan in de zoekresultaten van Google kunt komen. Je hoeft dan geen goede website te hebben die aan alle eisen van zoekmachine optimalisatie voldoet. Je plaatst een betaalde advertentie en je staat direct bovenin de resultaten (wel afhankelijk van het aantal concurrenten natuurlijk)

Extreme resultaten.
Met Google Adwords kun je extreme resultaten behalen, omdat je helemaal bovenaan in Google kunt komen met je advertentie kun je massa’s met bezoekers naar je website krijgen. Helemaal wanneer je niet op 1 zoekterm adverteert maar op tienduizenden zoekwoorden tegelijk. Je kunt met Google Adwords echt alle “traffic” uit jouw markt bereiken, elke dag weer.

Adwords is een studie op zich
Voordat we verder gaan over de vele mogelijkheden van Adwords is het verstandig om te weten dat Adwords niet iets is wat je er op een regenachtige zondagmiddag even bij doet. Adwords is een studie op zich en wanneer je hier op de verkeerde manier mee bezig gaat kan het je bakken met geld kosten.

Tip vooraf dus: verdiep je goed in Google Adwords en loop niet direct te hard van stapel maar kijk eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom.

PS: Wil je meer weten over hoe je je business met behulp van internet kunt laten groeien? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_adw
  • Beschikbaarheid: Op voorraad