Google Alerts

Google Alerts

De Google Alerts zijn praktische notificaties voor jezelf. Je kunt hier een zoekterm opslaan en een notitie krijgen wanneer deze zoekterm gebruikt wordt. Wil je weten wanneer je bedrijfsnaam genoemd wordt in een van de vele nieuwskanalen? Of ben je benieuwd wanneer je concurrent genoemd wordt? Maak dan hier je eigen alerts en blijf op de hoogte. Je kunt de alerts afstemmen op taal, regio, frequentie, brontype, en resultaattype. 

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_alert
  • Beschikbaarheid: Op voorraad