Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics
is de meest bekende tool van Google. Zodra je een website hebt voor jezelf, wil je uiteraard weten hoe je bezoekers zich gedragen op je site. Je wilt weten hoe mensen binnenkomen op je site en waarom ze ook weer weggaan. Het opzetten ervan hoeft niet ingewikkeld te zijn.

De koppeling tussen Google Analytics en jouw website of webshop is eenvoudig te realiseren door een stukje code (javascript) toe te voegen aan je header-bestand.

Mocht dit toch te moeilijk zijn, dan zijn er genoeg plugins voor je pagina waar je de UA-code van je Google Analytics property kunt verwerken.

Je kan er ook voor kiezen om het ons te laten doen, dan maken wij het in orde voor je.

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_Ana
  • Beschikbaarheid: Op voorraad