Google Keyword Planner

Google Keyword Planner

Net zoals bij de vorige Google tools is de Google Keyword Planner gefocust op het verzamelen van data. Met deze tool ga je alleen kijken naar data buiten jouw website. Je kijkt naar het zoekgedrag van mensen die de Google zoekmachine gebruiken.

Je wil natuurlijk dat jouw website maandelijks goed gevonden wordt. Dit kun je op verschillende manieren verwezenlijken en de juiste zoektermen hiervoor gebruiken is een belangrijk onderdeel.

Uiteindelijk kijkt een (Google) robot naar jouw website en die kan alleen maar regels code met content lezen. Het is dus van belang dat jij je aan de spelregels van deze (Google) robot houdt.

AdWords als geheel kost geld en is van de lijst uitgesloten, maar deze functionaliteit is wel een aanrader voor iedere ondernemer.

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_Key
  • Beschikbaarheid: Op voorraad