Google My Business

Google My Business

Google Mijn Bedrijf
Wil je een nog betere indruk maken online? Zorg dan dat je Google Mijn Bedrijf geactiveerd is!

Het geeft jou de kans om al een eerste indruk te geven, voordat de potentiële bezoeker ook maar een stap op jouw website heeft gezet. Wanneer mensen zoeken op een relevante zoekterm bij jou in de buurt zal rechts naast de zoekresultaten een box getoond worden met jouw bedrijfsinformatie.

Afhankelijk van wat je wil delen kun je onder andere je website, telefoonnummer, openingstijden, locatie en andere informatie delen. Wanneer mensen jouw bedrijf beoordelen, kun je hier ook de vijf sterren beoordeling terugzien. Wanneer je mensen een gemakkelijke reviewlink wil sturen heb je de link en jouw locatie ID nodig van Google, die je hier terugvindt.

Dit is tevens een van de bronnen die bij Google Search Console (Google Webmaster Tools) aangeraden wordt.

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_bus
  • Beschikbaarheid: Op voorraad