Google Optimize

Google Optimize

Google Optimize.
Bij de Google Tools die hierboven genoemd worden ligt de focus op het meten en verkennen van de data.

Bij de Google Optimize tool ligt de nadruk op het creëren van data. Je maakt namelijk A/B testen voor je website bezoekers om te kijken wat het beste werkt op je website. Dit kan op verschillende niveaus toegepast worden. Wil je weten waar je contactformulier het beste op je website geplaatst kan worden? Maak een A/B test, zodat de ene bezoeker hem links onderin ziet en de andere bezoeker het rechts onderin ziet. Kijk vervolgens welke het meest ingedrukt wordt en bepaal zo hoe jouw website het meest optimaal ingedeeld kan worden.

De implementatie kan met Google Tag Manager eenvoudig geregeld worden.

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_opt
  • Beschikbaarheid: Op voorraad