Google Page speed insights

Google Page speed insights

Google Pagespeed Insights.
Om de lijst af te sluiten willen we Google Pagespeed Insights nog benoemen. Deze Google tool helpt met het geven van inzicht in jouw website. Door het invoeren van een URL geeft de Google tool direct inzicht in de huidige snelheid en de optimalisatiekansen. Vanuit Google Search Console (Google Webmaster Tools) wordt deze tool eveneens aangeraden om te gebruiken, dus een testje wagen kan geen kwaad.

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_pagespeed
  • Beschikbaarheid: Op voorraad