Google Tag Manager

Google Tag Manager

Google Tag Manager
Hoe meer je wilt meten op je website, hoe meer codes die je moet implementeren. De Google Tag Manager helpt je deze codes gemakkelijk in je website te zetten zonder alles te moeten programmeren.

Je kunt iedere code ook eerst testen, zo voorkom je slecht geïmplementeerde codes. Je kunt deze codes voor de gehele website implementeren, maar Google Tag Manager geeft je ook de mogelijkheid om het per landingspagina in te stellen. Zo krijg je betrouwbare data per pagina en hoef je geen externe software aan te schaffen van derde partijen voor je website. 

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_tag
  • Beschikbaarheid: Op voorraad