Google Trends

Google Trends

Google Trends.
Wil je marktgerichte informatie? Dan biedt Google Trends een praktisch handvat voor jou. Het is een realtime hulpmiddel om het zoekgedrag van consumenten te meten. Wanneer je data wil verkennen kun je meerdere zoektermen met elkaar vergelijken. Hierbij kun je in de vergelijking zien hoe de zoekterm de afgelopen twaalf maanden hebben gepresteerd. Je kunt hier ook zien hoe zoektermen per regio presteren. 

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_trend
  • Beschikbaarheid: Op voorraad