Dialogflow

New Dialogflow

Integreer een digitale medewerker op uw service platform

Dialogflow is een intelligente chatbot gebaseerd op deep machine learning.  Je helpt deze chatbot op weg door met een paar zinnetjes voor elke intent. Dialogflow kan afwijkingen op deze zin toch correct interpreteren door de koppeling met neural netwerken van Google

We integreren deze chatbot op uw website

Onze diensten helpen u op weg om één of meerdere agenten op te zetten op uw eigen website. Op deze manier kunnen er 24/7 vragen van uw klante beantwoord worden.

Gratis tools van Google om je website te verbeteren!

Veel bedrijven zijn (deels) afhankelijk van hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Hoewel het voor sommige bedrijven een raadsel is hoe de volgorde van deze zoekresultaten bepaald wordt, kun je er door gebruik te maken van de beschikbare tools wel degelijk invloed op uitoefenen. Heb je daar hulp bij nodig of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Voorsprong door kennis

Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen? We helpen je verder en zorgen dat uw productiviteit stijgt!

We implementeren deze tool.

We hebben een grondige kennis van deze app en kunnen u helpen om zeer snel productief te worden. We laten u zien hoe u deze tool efficiënt kunt gebruiken tegen minimale kosten.

Configuratie fee

Bestel een configuratie eenheid en we implementeren deze app voor u in uw site. Gelieve te specifiëren welke app u juist wenst te installeren en we brengen dit heel snel voor u in orde.

  • Model: GG_dialogflow
  • Beschikbaarheid: Op voorraad